GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nygift par kom till festlokalen – alla bröllopspresenter var stulna

Ett bröllopsfirande i centrala Kalmar i helgen fick ett tråkigt slut då alla bröllopspresenter stals.
Publicerad 4 oktober 2021
B_H_IMAGES/Mostphotos
B_H_IMAGES/Mostphotos

Någon gång mellan 01.30 till 09.00 natten mellan lördag och söndag inträffade en ovanlig stöld. Ett nygift par hade bröllopsfest i en lokal på Stortorget i Kalmar. Festen avslutades under natten och paret gick för att sova i ett hotellrum. Presenterna lämnades kvar i lokalen. När de kom tillbaka på morgonen var alla bröllopspresenter stulna.

– Det var tavlor, vaser, kontanter och andra presenter. De ska återkomma till oss med vad exakt de blivit bestulna på. De har inte koll på allt de fått utan måste kolla av med sina gäster, och de vet i nuläget ingen totalsumma på allt som stulits, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson i Kalmar.

Det finns i nuläget ingen misstänkt till stölden.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.