Annons

Nytt mäklarkontor till Kalmar

Mäklarföretaget Bjurfors slår upp portarna till sitt första kontor i Kalmar. Franchisetagare är Ludwig Johansson och Kim Gjukaj.
Publicerad 1 mars 2023
Kim Gjukaj och Ludwig Johansson.
Kim Gjukaj och Ludwig Johansson.Foto: Pressbild

Ludwig Johansson och Kim Gjukaj, som tidigare varit kollegor på ett annat mäklarföretag i Kalmar, ser fram emot att ta steget från anställda till att bli företagsledare i form av franchisetagare.

– Det är klart att det blir en utmaning att etablera ett helt nytt namn på marknaden här i Kalmar som länge dominerats av andra mäklarkedjor. Vi ser det som en ynnest att kunna ge Kalmars bostadsägare tillgång till ett varumärke som andas kvalitet och kundfokus, säger Kim Gjukaj i ett pressmeddelande.

Bjurfors är Sveriges äldsta privatägda mäklarföretag med över 90 kontor runtom i landet. Huvudkontoret ligger i Göteborg och kontor finns bland annat i Växjö, Kristianstad och i Jönköping.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons