Ölandscamping prisas som favorit – andra året i rad

För andra året i rad fick Böda Sand jubla över en prestigefull utmärkelse.
Publicerad 29 mars 2023
Representanter från Böda Sand Beach Resort, Särna Camping, Destination Apelviken, Byske Havsbad och Hälleviks Camping tilldelas Camper’s Choice 2023.
Representanter från Böda Sand Beach Resort, Särna Camping, Destination Apelviken, Byske Havsbad och Hälleviks Camping tilldelas Camper’s Choice 2023.Foto: Dick Gillberg

Över 6 500 personer har fått rösta på vilken deras favoritcamping i landet är. Tolv anläggningar får utmärkelsen i år och Böda Sand Beach Resort på norra Öland är en av dem – för andra året i rad. Campingen prisas även för att ha ”den härligaste stranden”.

Böda Sand Beach Resort
Böda Sand Beach ResortFoto: Böda Sand

– Att få den här utmärkelsen för andra året i rad går verkligen rakt till hjärtat. Vi har alltid familjens bästa semesterupplevelse som målbild och att få så här fin respons tillbaka från så många människor är rörande. Vi ser fram emot att ta en resa genom landet och besöka och inspireras av de andra anläggningarna som vi delar utmärkelsen med, säger Anna Barkevall, VD på Böda Sand, i ett pressmeddelande.

Anna Barkevall, vd Böda Sand.
Anna Barkevall, vd Böda Sand.Foto: Anna Granberg
Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.