GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ölänning vann 10 miljoner: ”Jag bara skakade”

Förra lördagen var en dag som en man i 50-årsåldern från Färjestaden sent kommer att glömma. Han kammande nämligen hem 10 miljoner på Lotto.
Publicerad 22 september 2022 • Uppdaterad 22 september 2022
”Den kommer säkra mina barns framtid”, säger mannen om vinstpengarna.
”Den kommer säkra mina barns framtid”, säger mannen om vinstpengarna.Foto: Roland Magnusson/Mostphotos

– Det var både glädje och chock. Mitt hjärta pumpade så hårt när jag insåg att jag hade vunnit, sen skakade hela jag när jag skulle visa för min fru, säger mannen som numera kan titulera sig som mångmiljonär till Svenska Spel.

När dragningen var slut under lördagen hade mannen prickat in alla rätt på tilläggsspelet Joker. En 10-kronors rad blev istället värd 10 miljoner kronor.

Vad mannen ska göra för vinsten får framtiden utvisa:

─ Jag har inga speciella planer för vinsten än. Men jag vill gärna ge barnen en slant och ta tjänstledigt från jobbet så jag kan vara lite ledig, säger mannen och tillägger:

─ Vinsten betyder hur mycket som helst givetvis. Den kommer säkra mina barns framtid.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.