Annons

Omsorgsboendet i Rockneby prisas

De äldre har sagt sitt. Enlidens vård-och omsorgsboende i Rockneby prisas för ”Årets årets vård- och omsorgsboende 2022” i Kalmar kommun.
Kalmar • Publicerad 29 april 2023
Enlidens vård-och omsorgsboende i Rockneby.
Enlidens vård-och omsorgsboende i Rockneby.Foto: Jan Magnusson

– För att uppmärksamma goda föredömen prisar omsorgsförvaltningen årligen det vård-och omsorgsboende som sammantaget har den bästa måluppfyllelsen i kombination med nöjda medarbetare och en ekonomi i balans. I år tilldelas priset Enlidens vård-och omsorgsboende i Rockneby, säger Eva-Karin Jilkén, verksamhetschef, i ett pressmeddelande.

Motiveringen lyder:

”De äldre på Enliden har sagt sitt. Enligt socialstyrelsens brukarundersökning 2022 har de äldre på Enliden fullt förtroende för medarbetarna, som möter dem i dialog och gör dem delaktiga i beslut och aktiviteter. Boendet har dagliga aktiviteter antingen inomhus och utomhus och den sammantagna tryggheten och nöjdheten med boendet är mycket god”.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons