GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ordningsvakt såg ungdom med vapen – larmade polis

Publicerad 5 augusti 2022
Ordningsvakt. Genrefoto: Mickes fotosida/Mostphotos
Ordningsvakt. Genrefoto: Mickes fotosida/Mostphotos

Polisen har upprättat en anmälan om synnerligen grovt vapenbrott, innehav av pistol, revolver eller kulsprutepistol. Detta efter att en ordningsvakt på Småland Lejons väg i Kalmar ska ha sett en grupp med ungdomar, där han uppfattar att en av ungdomarna håller en pistol i handen. Polisen kommer till platsen men då är de inte kvar och man får inte tag på någon. Det finns ingen misstänkt.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.