GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Över 500 modiga besökare deltog i spökrunda i Trekanten

För första gången någonsin anordnade Trekantens Byalag en spökrunda – vilket blev en riktig succé.
– Jag tror det kom mellan 500 och 1000 personer och folk köade i upp till 50 minuter. Det är riktigt, riktigt roligt, säger Tommy Wiberg, ordförande.
Publicerad 4 november 2022
Trekantens Byalag anordnade spökrundan tillsammans med flera utklädda vänner och bekanta.
Trekantens Byalag anordnade spökrundan tillsammans med flera utklädda vänner och bekanta.Foto: Tommy Wiberg

Under söndagen gällde det att passa sig för den som befann sig i motionsspåret i Trekanten. Bland träden och buskarna lurade nämligen massvis av skrämmande spöken och monster.

Först hölls en mindre läskig runda för de yngre barnen och sedan en mer läskig runda för äldre barn och vuxna. Den som lyckades ta sig igenom rundan bjöds på godis.

Spökrunda i Trekanten.
Spökrunda i Trekanten.Foto: Privat

– Vi har fått så mycket uppskattning och alla tyckte det var riktigt roligt. Någon vände och vågade inte gå runt hela banan men flera gick runt flera gånger, säger Tommy Wiberg, ordförande för Trekantens Byalag som anordnade rundan tillsammans med flera utklädda vänner och bekanta.

De tror att mellan 500 och 1000 besökare kan ha deltagit.

– Jag trodde inte i min vildaste fantasi att det kunde komma så mycket folk, säger Tommy.

Trots att det var första gången spökrundan genomfördes har man redan bestämt sig för att göra den nästa år igen:

– Det blir nog en tradition nu!

Lång kö till spökrunda i Trekanten.
Lång kö till spökrunda i Trekanten.Foto: Privat
Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.