Padelturnering för tjejer samlar in pengar till Cancerfonden

En extra viktig padelturnering för tjejer anordnades på Vamos padel arena i Kalmar.
Publicerad 25 oktober 2021
Foto: Privat
Foto: Privat

I fredags kväll anordnade frisörsalongen WE Apartment i samarbete med mäklarfirman Rydman Langå och POSH (Kalmar lokalvård) en extra viktig padelturnering för tjejer på Vamos padel arena i Kalmar. Turneringen var kostnadsfri för alla som deltog, men förhoppningen var däremot att deltagarna under kvällen skulle hjälpa till att samla in en peng till Cancerfonden. De 36 platserna som fanns blev fullbokade på mindre än en timme.

– Det blev en fantastisk kväll med alla som spelade och framför allt bidrog till Cancerfonden. Det känns enormt viktigt och vi tror att fler företag kan få inspiration och anordna liknade evenemang. Är man tre företag som går samman kan man ha möjlighet att göra detta. Vi har fått ett enormt gensvar, säger en nöjd Madeleine Fjällbrink från WE Apartment efter turneringen.

Insamlingen som padelturneringen var en del av heter We Together och den pågår fram till 1 november. Vem som helst kan bidra till insamlingen genom att gå in på Cancerfondens hemsida och söka efter We Together.

bild 1/7
Linn Göransson och Michelle Fendrik
Alla deltagare som var med på turnéringen.
Caroline Johansson och Julia Andersson
Åsa Holmkvist och Madeleine Rydqvist
Arrangörerna från WE Apartment, Rydman Langå, Kalmar Lokalvård. Nerifrån: Jenny, Caroline, Magdalena, Evelina, Emelie, Jenny, Madeleine, Åsa och Frida.
Rebecca och Malin
Caroline Johansson, Julia Andersson och Evelina Johansson
Linn Göransson och Michelle Fendrik
Alla deltagare som var med på turnéringen.
Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.