Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Pågående smittspridning på boende

Kalmar kommun meddelar att det finns en pågående smittspridning av covid-19 på vård- och omsorgsboendet Ingelstorpsvägen 1 i Smedby.
Genrebild.
Genrebild.
Foto: NeydtStock/Mostphotos

En person som bor på Ingelstorpsvägen 1 har konstaterats smittad med covid-19 och har flyttats till evakueringsboendet Björkenäs.

Ett större smittspårningsarbete genomförs nu på Ingelstorpsvägen 1 och fram till den 20 januari avråds alla från att besöka boendet.

”Vi ser en tillfällig stark avrådan som nödvändig för att minimera risken för smittspridning av Covid-19. Vi förstår att avrådan från besök blir en begränsning för både omsorgstagare på vård- och omsorgsboendet och deras närstående”, skriver förvaltningschefen Mattias Ask i ett pressmeddelande.

Läs mer