Annons

Panetoz och Marit Bergman klara för Kalmar Stadsfest

Kalmar Stadsfest fortsätter att fylla på programmet och kan nu presentera ytterligare två akter.
Publicerad 24 april 2023
Panetoz (Foto: Mohamed Keyse) och Marit Bergman (Foto: Elvira Glänte).
Panetoz (Foto: Mohamed Keyse) och Marit Bergman (Foto: Elvira Glänte).

Panetoz spelar på Larmtorgets scen torsdagen den 10 augusti. De är bandet som levererar levande, organiska beats blandat med klockrena melodier och toppar sina framträdanden med en stor dos glädje och energi. Totalt har gruppen över 100 miljoner streams på Spotify och deras kanske mest kända låt, ”Dansa Pausa” grammisnominerades till Årets låt 2013. I år har vi kunnat se dem i Melodifestivalen med låten ”On my way”, som tog dem till final.

Marit Bergman spelar på Larmtorgets scen lördagen den 12 augusti. Hon solodebuterade år 2002 med albumet ”3.00 A.M. Serenades” och har genom åren vunnit flera P3 Guld-priser, bland annat som Årets kvinnliga artist 2003 och 2005. 2004 fick hon ta emot två Grammisstatyetter som Årets kompositör och Årets kvinnliga artist. I år är hon bland annat aktuell med nya albumet ”Här kommer vargen”.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons