Annons

Pappa Kapsyl erbjuder digital föreställning till landets förskolor

”Nästan Live” är namnet på den interaktiva distansföreställning som Pappa Kapsyl nu under pandemin erbjuder landets förskolor och förskoleklasser.
Publicerad 12 januari 2021
Pappa Kapsyl saknar att hänga med både barn och dinosaurier, så nu har han en ny idé.
Pappa Kapsyl saknar att hänga med både barn och dinosaurier, så nu har han en ny idé.Foto: Skärmdump

I ett pressmeddelande förklarar den omåttligt populäre barnunderhållaren från Kalmar upplägget för ”Nästan Live”.

Det handlar dels om ett förinspelat program från Pappa Kapsyls studio med roliga upptåg om dinosaurier, varvat med musik från Pappa Kapsyls ”magiska scen där leksaksdinosaurierna får liv”.

Annons

Grupper som tar del av föreställningen får även en personlig videochatt med Pappa Kapsyl. Och avslutningsvis får barnen gå på skattjakt i skolans lokaler och leta efter ”halvmagiska kapsyler och CD-skivor”.

– Jag ville att det skulle vara mer än bara en filmad föreställning och därför har jag inkluderat två interaktiva delar där barnen görs delaktiga i händelserna, förklarar Carl-Otto Johansson som är mannen bakom karaktären Pappa Kapsyl.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons