unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Pappa Kapsyl erbjuder digital föreställning till landets förskolor

”Nästan Live” är namnet på den interaktiva distansföreställning som Pappa Kapsyl nu under pandemin erbjuder landets förskolor och förskoleklasser.
Pappa Kapsyl saknar att hänga med både barn och dinosaurier, så nu har han en ny idé.
Pappa Kapsyl saknar att hänga med både barn och dinosaurier, så nu har han en ny idé.
Foto: Skärmdump

I ett pressmeddelande förklarar den omåttligt populäre barnunderhållaren från Kalmar upplägget för ”Nästan Live”.

Det handlar dels om ett förinspelat program från Pappa Kapsyls studio med roliga upptåg om dinosaurier, varvat med musik från Pappa Kapsyls ”magiska scen där leksaksdinosaurierna får liv”.

Grupper som tar del av föreställningen får även en personlig videochatt med Pappa Kapsyl. Och avslutningsvis får barnen gå på skattjakt i skolans lokaler och leta efter ”halvmagiska kapsyler och CD-skivor”.

– Jag ville att det skulle vara mer än bara en filmad föreställning och därför har jag inkluderat två interaktiva delar där barnen görs delaktiga i händelserna, förklarar Carl-Otto Johansson som är mannen bakom karaktären Pappa Kapsyl.