unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Par bjuds in till bröllopskväll i Kalmar

Den 14 oktober är det dags för Bröllopskväll i Kalmar City. Under två timmar får paren ta del av bröllopsutbudet och får expertishjälp i Kalmars butiker och salonger.
Foto: Strålmansfoto

Att 2020 skulle kantas av en pandemi kunde ingen med säkerhet förutspå. Ett av resultaten har blivit att många bröllop har ställts in eller skjutits på framtiden. Massor av ”nya” brudpar har även börjat boka sina bröllop för de kommande åren, samtidigt som datum ombokats, vilket har gjort att bröllopslokalerna är fullbokade som aldrig förr. Alla de större bröllopsmässorna, så som Fest- och bröllopsmässa Sydost på Guldfågeln Arena, har ställts in.

– Vi är ett gäng leverantörer här i Kalmar som tycker att det är lite tråkigt att det inte händer något nu när många bröllop och alla stora bröllopsmässor är inställda. Därför ville vi satsa på att ha en minimässa, en bröllopskväll, i Kalmar. Då får brudpar som fått skjuta upp sitt bröllop eller par som har börjat boka in bröllop för 2021 eller 2022 chans att prata med experter inom olika områden, berättar bröllopskoordinatorn Mina Carlsson, och utlovar en mysig höstkväll med massor av bröllopsinspiration.

Med på listan finns bland annat klädbutiker, smyckesbutiker, frisörer, florister, makeup-artister, med flera. För att minska trängseln i butikerna kommer det finnas ett begränsat antal platser, och det är först till kvarn som gäller. Bröllopskvällen blir bokningsbar nu på fredag den 25 september.

Paren delas upp i olika grupper som under kvällen cirkulerar mellan de olika butikerna på utsatta tider. En vecka innan evenemanget äger rum får paren ett schema för just deras grupp, så att de vet vilken butik de ska börja i.

– Tanken är att vi kommer vi ha ett begränsat antal platser, på grund av corona. Man går i en grupp och får följa med på bröllopsvandringen genom city. Vi har tänkt fyra grupper, ungefär 30 personer. Vi vill hålla det intimt och personligt så att alla hinner prata och och ställa frågor, säger Mina Carlsson.

Foto: Strålmansfoto

Läs mer