GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Pizzeria satsar vidare – öppnar nytt igen

I Kalmar finns inte bara ett Pizzapalats, utan två. Snart öppnar även ett tredje.
– Varje gång vi öppnar en ny pizzeria ska den vara mycket bättre än den förra pizzerian. Vi lär oss varje gång och blir bättre och bättre, säger Hassan Saroee, ägare Pizzapalatset.
Publicerad 25 oktober 2022
Hassan Saroee
Hassan SaroeeFoto: Linus Gunnarsson, Simon Karlsson

Hassan Saroee fick i somras möjligheten att ta över lokalen där Berga Centrums Pizzeria tidigare var beläget. Nu arbetar Hassan och hantverkare med en totalrenovering av lokalen.

– Den pizzerian var ungefär 45 år gammal och aldrig renoverats. Vi har egentligen inte bråttom och behöver inte stressa. Det tar kanske tre månader innan de blir färdiga. Maskiner och utrustning är beställt, säger Hassan.

Pizzapalatset finns nu på Norra vägen och i Snurrom. En stor anledning till att Hassan öppnar en tredje pizzeria beror på läget i Berga centrum.

– Läget är jättebra. Det är nära Ica och folk kan parkera på båda sidorna. Man kan beställa sin pizza och sedan gå in på Ica för att köpa sina grejer. Där kan våra kunder spara mycket tid.

Du väljer att satsa när många är oroliga för elpriserna?

– De höga elpriserna tror jag är tillfälligt. Det kommer att bli bra igen. Man ska utvecklas hela tiden och inte vara orolig eller rädd. Om man inte gör någonting blir det bara ännu värre, det är bättre att satsa på framtiden.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.