Annons

Polarn O. Pyret bekräftar uppgifterna: ”Valt att inte fortsätta”

Publicerad 7 februari 2023
Polarn O. PyretFoto: Mostphotos

På måndagen kunde KalmarPosten berätta att Polarn O. Pyret valt att sluta med franchising i Sverige. Uppgifterna bekräftas nu av företaget.

– Vi har valt att inte fortsätta med franchiseverksamheten. Vi tackar våra franchisetagare för deras enorma arbetsinsats för Polarn O. Pyret och för att de har varit varumärkets lokala ambassadörer under så många år. Vi har haft många fina år i Kalmar och kommer nu istället fortsätta serva och hjälpa våra kunder digitalt, skriver Heli Fleetwood Brand & marketing director på Polarn O. Pyret till KalmarPosten.

Annons

Beslutet innebär att butiken i Kalmar kommer att behöva läggas ner då den är en franchisebutik. Det verkar heller inte bli någon ny butik under egen regi i Kalmar.

– Vi har i nuläget inga planer på att öppna upp nya butiker i regionen, men det kan självklart ändra sig om vi får rätt förutsättningar för nyetableringar framöver.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons