GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polis stoppade bil – två påverkade män med portionsförpackad narkotika

Publicerad 22 september 2022
Polisbil, arkivbild.
Polisbil, arkivbild.Foto: Agnes Aronsson

I tisdags stoppade polis en bil i Mörbylånga för en kontroll. I bilen färdades två män, en i 20-årsåldern och en i 35-årsåldern, som båda misstänks vara narkotikapåverkade. I bilen hittas portionsförpackad narkotika som man misstänker är till försäljning.

– De blir anhållna och vi gör husrannsakan i deras bostäder, men där hittas ingen narkotika. De är numera släppta, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Dock är männen fortsatt misstänkta för flera brott. Föraren, mannen i 20-årsåldern, är misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri, ringa narkotikabrott – eget bruk och överlåtelsesyfte.

Passageraren, mannen i 35-årsåldern, är misstänkt för ringa narkotikabrott – eget bruk och överlåtelsesyfte.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.