unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Livsstilarrow-down
  3. Kultur & Nöjearrow-down
  4. Familjarrow-down
  5. Sport
  6. E-tidning
  7. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Polisen: Försvunne pojken välbehållen

13-åring försvann från skola på måndagen. Senare under kvällen hittades han på en ort i Västsverige.
Foto: Mostphotos

Den 13-årige pojken som på måndagsförmiddagen försvann från en skola i Kalmar, har nu hittats. Polisen bekräftar nu att pojken återfanns vid 20.30 på måndagskvällen på en ort i Västsverige och mår efter omständigheterna bra. Pojken ska ha sökt sig till orten då han har någon form av koppling dit.

– Vi fick in väldigt många tips, efter att folk hade sett killen vid tågstationer och på bussar. Tipsen ledde oss till Västsverige. Efter ett gott samarbete med med polisen i region väst kunde vi till slut hitta killen. Vi är väldigt tacksamma över all hjälp som vi har fått in från allmänheten, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

LÄS MER: 13-årig pojke försvunnen i Kalmar