GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisen kontrollerade gym – fyra personer misstänkta för dopningsbrott

Under måndagen och tisdagen genomförde polisen dopningskontroller vid ett antal gym i Kalmar.
Publicerad 17 november 2021
Foto: Mostphotos

– Vi gör kontroller med jämna mellanrum och det brukar vara i anslutning till gym, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Totalt blev fyra personer medtagna för provtagning misstänkta för ringa dopningsbrott, bruk. Det rör sig om fyra killar i åldrarna 17-25 år.

– Vi använder oss av säkra tecken för att hitta de här personerna. Det är mycket vanligare än vad man tror att dopningspreparat används, det beställs lätt via internet.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.