GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisen och kommunen håller i trygghetsdialog i Torsås

Det är Torsås kommun och Polisen som gemensamt önskar allmänheten välkommen till en trygghetsdialog den 25 april mellan 18.30 till 20.00 i biografen i Torsås.
Publicerad 21 april 2022
Foto: Johannes Erlandsson/Mostphotos
Foto: Johannes Erlandsson/Mostphotos

Det finns en del frågor kring trygghet som kan vara bra att fundera kring innan dialogen.

I ett nyhetsbrev på sin hemsida skriver Torsås kommun ”Vad kan vi göra för att du ska känna dig tryggare? Vad kan du göra för att öka din och andras trygghet i kommunen? Vet du vart du ska vända dig med olika frågor? Tillsammans arbetar vi med lokala trygghetsdialoger i Torsås och andra delar av kommunen. Alla från Torsås är välkomna, ung som gammal.”

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.