GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisen om natten: Fyllon togs omhand och bil stoppades

Det var som brukligt en hel del fylla att hantera under lördagskvällen och natten till söndag.
Länet • Publicerad 4 september 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Christian Svensson

”Vi har haft ett stort antal omhändertaganden av berusade personer, samtliga arrestceller avsedda för tillnyktring har varit fulla”, skriver polisen i Kalmar och på Öland i ett inlägg på sociala medier, och fortsätter:

”Ett urval av de personer vi hanterat under natten har gjort saker som att hoppa över staketet till en uteservering för att slippa betala inträde. En annan började bråka med ordningsvakter och försökte dra upp en bildörr där en frihetsberövad person satt.”

I övrigt avslöjades ett fall av grov olovlig körning i Emmaboda kommun, väster om Vissefjärda.

– Klockan 01.10 stoppas en bil och kontrolleras. Föraren, en man i 35-årsåldern, saknar körkort och bilen bärgas från platsen, säger Evelina Olsson.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.