Annons

Polisen om natten: Lugn skolavslutning - men kvinna omhändertogs i Kalmarbutik

Polisen beskriver natten med många skolavslutningar som lugn i hela Kalmar län och på Öland.
Kalmar län • Publicerad 11 juni 2022
Skolavslutning till trots beskriver polisen en lugn natt i hela Kalmar län. Men en medelålders kvinna omhändertogs för fylla i en nattöppen butik i Kalmar.
Skolavslutning till trots beskriver polisen en lugn natt i hela Kalmar län. Men en medelålders kvinna omhändertogs för fylla i en nattöppen butik i Kalmar.Foto: Michael Ståhl

– Vi har en rapport om fylleri från en nattöppen butik i Kalmar där en kvinna i 35-40-årsåldern blivit omhändertagen, säger Patrik Fors vid polisens ledningscentral i Malmö.

Annars beskriver Patrik Fors en lugn skolavslutningskväll på Öland och i Kalmar län.

Två personer försökte ta sig in i en butikslokal i Gamleby under natten, men blev upptäckta och sprang från platsen. Det finns inga gripna.

Från en camping i Hovmantorp finns under natten en polisanmälan upprättad där en man i 60-årsåldern beskriver hur han blivit sparkad i bakhuvudet. Anmälan rubriceras som misshandel.

Peter BoströmSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons