GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisen upptäckte försäljning av narkotika – man misstänkt efter husrannsakan

Publicerad 4 augusti 2022
Genrefoto: Mickes fotosida/Mostphotos
Genrefoto: Mickes fotosida/Mostphotos

En polispatrull befinner sig på Esplanaden i Kalmar natten till onsdagen då de ser en misstänkt överlåtelse av narkotika. Männen som misstänks sälja och köpa narkotikan är båda i 40-årsåldern.

– Patrullen kontrollerar männen. Han som köper narkotikan misstänks för narkotikabrott, innehav och eget bruk. Man bestämmer sig för att göra husrannsakan hos personen som säljer narkotikan, säger polisens kommunikatör Thomas Johansson.

Husrannsakan gjordes i Berga vid 18-tiden på onsdagen.

– Då blir det ett antal brottsrubriceringar på honom. Det blir två fall av narkotikabrott, överlåtelse och innehav, och ett ringa narkotikabrott eget bruk eftersom han var påverkad när polisen anträffade honom, säger Thomas Johansson.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.