Annons

Polisen utreder: Kvinna misshandlad med snöpinne - pojkar söks

Polisen i Kalmar söker vittnen till misshandeln som ska ha skett på Hansa City under söndagen.
Publicerad 25 januari 2021
Kvinnan ska ha stått vid en hållplats längs Bilbyggarvägen, som är huvudled genom Hansa City. Arkivbild.
Kvinnan ska ha stått vid en hållplats längs Bilbyggarvägen, som är huvudled genom Hansa City. Arkivbild.Foto: Wilhelm Nilsson

Det är en kvinna i 50-årsåldern som är drabbad. Hon uppger för polisen att hon vid 14-15-tiden på söndagen stod vid en hållplats på Bilbyggarvägen och väntade på bussen. På hållplatsen stod också tre för henne okända pojkar.

– En av dem höll på och viftade med en snöpinne. Han ska sedan ha gått fram till kvinnan och slagit henne flera gånger med pinnen, både mot kroppen och huvudet, säger polisens presstalesperson Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

Annons

Efter att ha misshandlat kvinnan ska trion ha försvunnit från platsen, oklart hur. Kvinnan uppger att hon fått ont efter slag som träffat över ögat och i pannan, men ska inte ha behövt uppsöka vård.

Polisen hoppas att det finns vittnen till händelsen, inte minst med tanke på tid och plats.

– Jag tycker att någon borde ha sett något av detta, och då får man gärna ringa Kalmarpolisen, avslutar Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

Polisens nummer är 114 14.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons