Annons

Polisjakt i Berga – bil rammade stenmur

Natten mot torsdag försökte en polispatrull stanna en bil för kontroll i Berga i Kalmar. Bilisten vägrade och försökte köra ifrån patrullen.
Publicerad 7 januari 2021
Foto: Privat

Färden fick ett abrupt slut på Lilla Björnvägen när bilen rammade en stenmur. En boende i närheten hörde en rejäl smäll och såg att bilen delvis var uppe på en stenmur.

– Jag hade precis släckt tv:n efter att ha sett dramatiska bilder från kravallerna i Washington när det smällde till utomhus. En bil, efterföljd av polisen, hade hamnat uppe på en grindstolpe efter ha rammat en stenmur, säger en boende i området till KalmarPosten, och tillägger att även en parkerad bil och lyktstolpe fick ordentliga skador.

När polisen kontrollerar bilen visar den sig vara försedd med fel registreringsskyltar och föraren, en 46-årig man, grips misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik samt tillgrep av fortskaffningsmedel.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons