unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Polisjakt i Berga – bil rammade stenmur

Natten mot torsdag försökte en polispatrull stanna en bil för kontroll i Berga i Kalmar. Bilisten vägrade och försökte köra ifrån patrullen.
Foto: Privat

Färden fick ett abrupt slut på Lilla Björnvägen när bilen rammade en stenmur. En boende i närheten hörde en rejäl smäll och såg att bilen delvis var uppe på en stenmur.

– Jag hade precis släckt tv:n efter att ha sett dramatiska bilder från kravallerna i Washington när det smällde till utomhus. En bil, efterföljd av polisen, hade hamnat uppe på en grindstolpe efter ha rammat en stenmur, säger en boende i området till KalmarPosten, och tillägger att även en parkerad bil och lyktstolpe fick ordentliga skador.

När polisen kontrollerar bilen visar den sig vara försedd med fel registreringsskyltar och föraren, en 46-årig man, grips misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik samt tillgrep av fortskaffningsmedel.