Populär mässa återvänder – då flödar ölet igen

Den som gillar god dricka i allmänhet och öl i synnerhet kommer att ha en fin möjlighet att blidka smaklökarna den 25 februari. Då är det återigen dags för Kalmar Ölmässa.
Publicerad 19 februari 2023
Kalmar Ölmässa 2022
Kalmar Ölmässa 2022Foto: Mehdi Barakat

Det är BC Events som bjuder in till ölmässa i Kalmarsalen och nytt för i år är att hela anläggningen är bokad för mässan.

”Erfarenheten från förra året är att det blir mer utrymme för både besökare och utställare. Vi har fokuserat på att undvika känslan av att det blir trångt”, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Det kommer som vanligt att komma återvändande utställare men även helt nya. Förutom öl kommer dessutom flera av utställarna att ha med sig olika destillat och två nya utställare kommer med deliprodukter.

”Målsättningen är att stämningen och upplevelsen ska bli minst lika positiv som tidigare år. Utställarna är väldigt taggade att möta den, enligt deras utsago, mycket intresserade och trevliga publiken i Kalmar. Så räkna med att utställarna kommer vara på sitt allra bästa humör.”

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.