GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Populära kedjan stänger ner i city

Butiken meddelar att den upphör inom kort.
Publicerad 2 februari 2021 • Uppdaterad 5 februari 2021
Foto: Agnes Aronsson

Den danska butikskedjan Flying Tiger Copenhagen har visat sig vara populär och nu finns det cirka 1000 butiker världen över. Nu står det klart att en av butikerna försvinner. Beskedet gäller för butiken på Kvarnholmen som upphör den 13 februari.

– Det får jag inte svara på (varför butiken skall upphöra), säger butikschefen Julius Ljungar som hänvisar för vidare frågor till marknadschefen.

Butiken på Giraffen kommer fortsatt bedrivas som tidigare.

KalmarPosten har sökt Flying Tiger Copenhagens marknadschef Sebastian Karlsson utan framgång.

Wilhelm NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.