Annons

Rattfull mopedist gömde sig på byggarbetsplats – polishund sniffade rätt på mannen

Strax innan midnatt på tisdagen försökte en rattfull mopedist att fly från polis, men det slutade med kurragömma där mopedisten förlorade.
Publicerad 16 februari 2023 • Uppdaterad 17 februari 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Det var på Malörtsvägen i Snurrom som polis noterade en moped som de beslöt sig för att kontrollera. Mopedisten hade dock andra planer och inledde ett flyktförsök.

– Mopedisten for ut på Värsnäsvägen och hoppade över ett stängsel in på en byggarbetsplats, för där gick larmet. När han väl kommit in kunde han inte komma ut och försökte gömma sig där. En hundpatrull skickades till platsen och letade rätt på honom, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Mopedisten, en man i 40-årsåldern, är nu misstänkt för en lång rad brott. Rattfylleri, ringa narkotikabrott – bruk och innehav, för att ej ha stannat på polismans tecken samt olaga intrång.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons