GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Varsin seger för Stagg/Jenny och Kagg i rugbyn

Skolrugbyn gör comeback efter förra årets inställda match! Vid klockan 16 var det tal, uppvisning och intåg innan tjejernas match drog igång vid 16.45.
Publicerad 25 november 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Foto: Mehdi Barakat

Stagg/Jenny och Kagg gjorde upp och spelarna var extra taggade på vinst efter det ofrivilliga avbrottet som pandemin innebar!

Staggs tjejer tog kommandot i matchen och tog ledningen med 2-1 i första perioden. Därefter var det Staggs match. De utökade ledningen till 3-1 i andra perioden och den ledningen skulle visa sig vara för svår för Kagg att hämta upp. Man lyckades få till ett reduceringsmål men kom aldrig ifatt. Staggs tjejer vann till slut matchen med 3-2.

Killmatchen var en rysare som pendlade ordentligt. Det stod 1-1 en längre tid, men när det återstod 5 minuter av matchen lyckades Kagg ta ledningen med 2-1. Ledningen skulle dock inte vara länge. Stagg bet ihop och gjorde två snabba mål och tog ledningen med 2-3. Efter det knöt Kagg nävarna och reste sig ordentligt. Med två minuter kvar av matchen kvitterade man till 3-3 för att snabbt därefter återta ledningen med 4-3. Den ledningen släppte aldrig Kagg, som punkterade matchen genom att göra 5-3, vilket också blev slutresultatet.

Klicka på bilden och åt sidan för att ta del av hela bildspelet. Bildspelet uppdateras efter hand:

15 bilder

Se filmklipp från kamperna nedan:

Agnes AronssonSkicka e-post
Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.