GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Runt 200 hittade till musikkvällen i Trekanten

På söndagen genomförde byalaget för första gången Musikkväll i Trekanten.
Publicerad 2 augusti 2021
Anders Brandel var en av artisterna på scen i Trekanten.
Anders Brandel var en av artisterna på scen i Trekanten.Foto: Anders Hagman

– Det var en riktigt trevlig kväll! Carro och Anton från Högalids Folkhögskola och Tony Strandberg med band uppträdde. Sen blev det komiska inslag av Anders Brandel som roade extra mycket med sin rollkaraktär Arvid. Anders hade skrivit en sång passande nog om Trekanten som såklart fick applåder. De yngre deltagarna roades av den professionella clownen Mike, berättar Lina Andersson från Trekantens Byalag.

Tony Strandberg med band.
Tony Strandberg med band.Foto: Anders Hagman

Byalaget hade hoppats på runt 500 besökare, och behövde 150 för att evenemanget skulle gå plus minus noll.

– Det kom cirka 200 och vi är väldigt nöjda med kvällen. Vädret var på topp trots en ostadig vecka och vi ska utvärdera allt när vi har räknat på det men hoppas verkligen kunna utveckla det till nästa sommar också, säger Lina Andersson.

– Alla som vi pratade med under kvällen och efteråt har varit väldigt nöjda med upplägget av artister och att vi ordnar med denna typ av evenemang i Trekanten.

Tommy Wiberg, Madeleine Klingstedt, Lina Andersson, Sussi Forsell, Roger Lindholm och Johan Kastman från Trekantens Byalag fick sällskap av Tony Strandberg framför scenen.
Tommy Wiberg, Madeleine Klingstedt, Lina Andersson, Sussi Forsell, Roger Lindholm och Johan Kastman från Trekantens Byalag fick sällskap av Tony Strandberg framför scenen.Foto: Anders Hagman
bild 1/5
Clownen Mike.
Lina Andersson och Tony Strandberg.
Anders Brandel.
Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.