GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Så blir avslutningshögtiderna för LNU:s studenter

Publicerad 26 maj 2022
Linnéuniversitetet i Kalmar
Linnéuniversitetet i KalmarFoto: Agnes Aronsson

Den 1 juni håller Linnéuniversitetet sin avslutningshögtid för de studenter i Kalmar som avslutar sin ett- eller tvååriga utbildning på avancerad nivå under läsåret 2021/2022. Både internationella och nationella studenter och deras gäster är inbjudna att delta. Ceremonin blir på Kalmar Teater den 1 juni klockan 13 till cirka 16, men dörrarna öppnas 12.30.

Högtiden inleds med välkomsttal av prorektor och ordförande i Linnékåren, som efterföljs av underhållning och hyllningsceremonier. Högtiden avslutas med studenternas tal.

Vid Linnéuniversitetet arrangeras även avslutningshögtider för alla studenter som avslutar sin utbildning på grundnivå. Högtiderna ordnas av respektive fakultet och listas på Linnéuniversitetets hemsida.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.