GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Så blir sommarfestivalen i Norrliden

Snart är det dags för sommarfestival i Norrliden. Den 18 juni blir det en dag fylld av aktiviteter för hela familjen med både livemusik och uppträdanden.
Publicerad 15 juni 2022
Genrefoto: Mostphotos
Genrefoto: Mostphotos

Festivalen går av stapeln på Norrlidstorget och parken mellan klockan 11.00 till 18.00. Från Stora Scen och på Norrlidsscenen bjuds det på karnevalstrummor, sång, teater, dans, gymnastik med mera. Sommarfestivalen beskrivs som en glädjefylld kultur- och fritidsfestival, för alla invånare och åldrar. Hela programmet finns på Kalmar kommuns hemsida.

På plats finns räddningstjänst där de som vill kan titta in i deras spännande fordon. Festivalen har även ett demokratiinslag där man får chansen att träffa Kalmar Ungdomsråd, gå tipspromenad och lära sig mer om barnkonventionen och vilka rättigheter som barn och unga har.

Man presenterar även den nya detaljplanen för Norrlidens centrum, med bussgata och översiktsplan, som visar hur Norrliden kommer se ut i framtiden. Den som vill kan mingla och träffa föreningar, studieförbund och representanter från Kalmar kommun.

Det finns även diverse olika saker att äta eller snacksa på under dagen.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.