GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Så blir sommarkonserterna och Familjescenen i Stadsparken

Efter två års uppehåll är det dags för ett nytt sommarprogram i Stadsparken i Kalmar i sommar. Från den 22 juni blir det gratiskonserter varje onsdag, fram till mitten av augusti. Musikkvällar med storband, flamenco, opera och orkestermusik blandas med Familjescenens allsång, dans och musikteater
Publicerad 14 juni 2022
Chicos Fritos framför eldig ökenflamenco i Stadsparken den 20 juli. Foto: Pressbild
Chicos Fritos framför eldig ökenflamenco i Stadsparken den 20 juli. Foto: Pressbild

Det blir premiärspelning för Kalmar Big Band, Kalmars nya storband, den 6 juli. En vecka senare bjuder Camerata Nordica Chamber Ensemble på favoriter av Mozart och Dvořák.

Under söndagarna i juli presenterar Familjescenen musikteater för stora och små.

Den 20 juli är det dags för Flamencogruppen Chicos Fritos att spela tarantos, tangos och fandangos från Andalusien, som ackompanjerat av eldig dans. Veckan därefter serverar länets egen operaensemble Opera Linné en operakväll bland gondoler och tempel! Och detta är bara några av bokningarna av arrangören Kultur- och fritidsförvaltningen i Kalmar i samarbete med Länsmusiken. Resten av sommarens musikprogram och program för Familjescenen finns på Kalmar kommuns hemsida.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.