Sanna Nielsen till Öland i sommar

I sommar intar allsångsdrottningen Sanna Nielsen Öland för en exklusiv konsert.
Publicerad 17 februari 2023
Sanna Nielsen.
Sanna Nielsen.Foto: Ricky Tillblad

De senaste sju åren har Sanna Nielsen varit upptagen om somrarna med att programleda ”Allsång på Skansen”, men när hon nu lämnat det uppdraget tar hon sikte mot sommarturnéer igen.

Den 1 augusti kommer Sanna och bandet till Gillberga stenbrott på Öland. Konserten genomförs endast på fyra andra platser i landet utöver Öland.

”Tanken var ifrån början att Sanna inte skulle göra några sommarkonserter i år, men hon älskar sitt jobb och närheten till sin publik och vi fick den exklusiva möjligheten att samarbeta med henne”, skriver arrangören Källa Hembygdsförening i ett pressmeddelande.

Sanna Nielsen slog igenom redan som 11-åring med låten ”Till en fågel”. Sedan dess har hon släppt massvis med hitlåtar och varit med i Melodifestivalen sju gånger, bland annat med låten ”Undo” som kammade hem en förstaplats år 2014.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.