unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Skrattvarning när profilstark kvartett fixar julshow

Redan hårt tryck på biljetterna.
Foto: Privat

För Magnus Kviske, Jeanette Capocci samt Martina och Mathias Sundén har det varit en lång väntan för att få stå på scen igen. Men snart är det dags. Den 26 november får kvartetten kliva upp på scen igen då de intar Teatervallen.

– Det ska bli riktigt roligt. Vi känner en extra kittlande känsla eftersom det evenemangen har blivit få i år samtidigt som vi känner på oss att den här föreställningen kan bli en riktig fullträff, säger Magnus Kviske som syftar på teateruppsättningen "Luck-öppning på Teatervallen”.

För det är just Luck-öppning på Teatervallen som gör premiär i november och pågår fram till och med den 19 december. Redan nu är biljettrycket intensivt efter att ett antal föreställningar blivit fullbokade. Magnus Kviske utlovar inte enbart ett coronasäkrat evenemang, det blir också en show med mycket skratt och glädje.

– Vi vill inte avslöja för mycket, men vi kan garantera att det blir en trevlig tillställning med skrattvarning och god mat.