SMHI: Så blir veckans väder

Vi ser ut att ha en gråmulen vecka framför oss.
Publicerad 28 september 2020
Foto: Mostphotos

Det ser ut att bli en mulen vecka i Kalmar, enligt SMHI.

Under måndagen väntas som mest 17 grader och molnighet, men det ser inte ut att komma något regn. Det blir vindbyar på sex meter per sekund.

Tisdagens väder klarnar upp något men det blir trots det lättare molnighet. Temperaturen håller sig även denna dag på högst 17 grader, och det ska bli vindbyar på fyra meter per sekund.

På onsdag ser det ut att bli 16 grader och precis som föregående dag blir det lätt molnighet. Vindbyarna landar på tre meter per sekund.

Under torsdagen blir vädret likt de två föregående dagarna. Det väntas bli 16 grader, och vindbyar på sju meter per sekund.

På fredag skiftar väderleken och det väntas komma 3 millimeter regn. Det blir en gråmulen dag, enligt prognosen, och det blir vindbyar på elva meter per sekund. Temperaturen landar på 15 grader.

Helgens väder blir även det grått. Under lördagen väntas det inte komma något regn, men det ska bli 16 grader och en mulen dag, med vindbyar på 12 meter per sekund.

På söndag ska det enligt SMHI komma nio millimeter regn, bli 15 grader och vindbyar på 12 meter per sekund.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.