Annons

Sportlovsteater med Triangelteatern: ”Mycket duktiga”

Triangelteaterns traditionella teaterverkstad på sportlovet spelade upp årets föreställning och det blev succé.
Publicerad 26 februari 2022
På bilden syns de ambitiösa och duktiga teatereleverna från vänster där bak: Ebba Hägg, Gabriella Fex, Ludwvig Sjölander, och Lovisa Sjölander. Runt bordet sitter Moa Almljung, Carla Olsson, Lova Karlsson, Elin Andersson och stående Linus Jerlmark. Längst fram sitter Hedvvig Klintberg och Olle Vestman.
På bilden syns de ambitiösa och duktiga teatereleverna från vänster där bak: Ebba Hägg, Gabriella Fex, Ludwvig Sjölander, och Lovisa Sjölander. Runt bordet sitter Moa Almljung, Carla Olsson, Lova Karlsson, Elin Andersson och stående Linus Jerlmark. Längst fram sitter Hedvvig Klintberg och Olle Vestman.Foto: Prrivat

Under hela sportlovsveckan har alla barn som vill, både nya och de som redan är medlemmar, kunnat komma tre timmar om dagen. Barnen har haft teaterlekar, improvisationsteater och dramaövningar. Men framförallt jobbade de fram en teaterföreställning som visades inför en fullsatt salong på Spelefanten i Kalmar på fredagseftermiddagen.

”Årets föreställning "Stella, Luna och Pluto" var både spännande och rolig. Barnen som var i åldrar från 8 - 12 år var mycket duktiga och hade fin inlevelse och bra tajming i replikerna som satt där dem skulle”, skriver ledaren Mari Almljung, som ser sportlovsteatern som en av höjdpunkterna under verksamhetsåret.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons