Annons

Stökig ungdomshelg: A-traktor, fylleri och skadegörelse med brand

Fullt upp för polisen natten till söndag. Arresten nästan blev fylld av omhändertagna berusad personer, alkohollangning och stenkastning mot en bostad.
Kalmar • Publicerad 30 april 2023
Helgens förstärkningspass innefattade en hel del krogrelaterade ingripanden.
Helgens förstärkningspass innefattade en hel del krogrelaterade ingripanden.

Vid 2:30-tiden natten mellan lördag och söndag kom det in larm om brand i en mindre byggnad i Snurrom.

– Brand och rökutveckling i ett förråd. Räddningstjänsten lyckades släcka, konstaterar Wilma Lilja på Trygghets- och larmcentralen.

Annons

Det var en fullt utvecklad brand i ett cykelförråd, enligt Polisens webbsida: ”En anmälan om skadegörelse upprättas”.

Polisen Kalmar/Öland på Facebook rapporterar från helgens förstärkningspass om en hel del krogrelaterade ingripanden, som omhändertaganden av berusade personer och ringa narkotikabrott.

”Nu under lördagen har vi funnits på Kvarnholmen dock under något lugnare former än under fredagen även om arresten nästan blev fylld av omhändertagna berusad personer”.

Patruller har även varit på en ungdomsfest söder om Kalmar och på en cruising i Nybro. De hanterade även en brand i skogsdunge och en olovlig körning där en ungdom körde A-traktor utan körkort för detta, alkohollangning och en skadegörelse där ungdomar setts kasta in en sten genom ett fönster till en bostad. Det framgår inte var det hände.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons