unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Stöldraid i Vassmolösa - mängder av maskiner och verktyg stulna

I skydd av mörkret stals maskiner, verktyg och annat från tre olika fastigheter i Vassmolösa, natten till måndag.
Genrebild.
Genrebild.
Foto: Emmoth/Mostphotos

– Man kan ju undra hur de har fått med sig allt. Har någon sett en större lastbil eller liknande i området den aktuella tiden så får de gärna kontakta oss, säger polisens presstalesperson Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

Bland annat har två motorcyklar, en fyrhjuling, en minilastare och en åkgräsklippare stulits. Vidare rör det sig om en större mängd elverktyg, högtryckstvätt, skottkärra, elvinsch, med mera. Bara minilastaren värderas till 275 000 kronor.

Stölderna har skett från två fastigheter i Bottorp och en fastighet nordväst om Hagby. Gärningsmännen har brutit sig in i en lada, en maskinhall och flera ekonomibyggnader.

I alla tre fallen upptäcktes stölden först på måndagsmorgonen, som tidigast klockan 05, och ingen ska ha sett något av själva inbrotten.