Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stormande romantik i fokus när Sofia gör författardebut

Kalmarbon Sofia Löfgren har debuterat som författare. Lagom till Alla hjärtans dag släppte hon boken "Kärleksstorm där läsaren eller lyssnaren får följa 35-åriga Saga. Förvänta er ett liv som rasar, förtvivlan och en mängd med lycka och kärlek.
Foto: Privat

Kalmarbon Sofia Löfgren debuterade som författare den 9 februari. Lagom till Alla hjärtans dag släppte hon boken, "Kärleksstorm", där läsaren eller lyssnaren får följa fotografen Saga som älskar kärleken och drömmer om att någon gång få känna sig som stjärnan i en romantisk komedi. Efter en bruten relation rasar hela hennes värld och med den hoppet om tvåsamhet och familjelycka. Åtminstone till den dagen tonårsförälskelsen Elias gör en minst sagt förvånande entré i hennes liv. Gamla känslor blossar upp mellan dem, men är hon redo att kasta sig ut på nytt? Och har han verkligen förändrats?

Sofia beskriver den romantiska romanen som kärleksfull och händelserik. Hennes avsikt är att folk som läser eller lyssnar på boken ska känna igen sig, men också uppleva förälskelse och passion.

– Det är själv så att jag går på moln när jag läser och skriver romance, säger Sofia Löfgren.

Den nyblivna Kalmarförfattaren menar att hon länge har skrivit berättelser men att det blev allvar först förra våren. I somras fick hon kontakt med Egmont gällande ett annat manus och förlaget föll direkt för Sofias sätt att berätta, vilket landade i att hon fick skriva en kortroman till Alla hjärtans dag. Kärleksstorm finns sedan ett par dagar tillbaka där ljud- och e-böcker finns att tillgå.

Foto: Egmont

Läs mer