GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stortorgets julgran har kommit på plats

Under fredagen kom årets julgran på plats på Stortorget.
Publicerad 19 november 2021
Foto: Hedda Ottestam

Vid lunchtid under fredagen kom den årliga julgranen på plats på Stortorget. Trots vissa problem med att hitta årets gran blev det till slut en privatperson i Berga som kunde bistå med en gran från sin tomt. Granen har ännu inte fått någon belysning, men den ska snart vara på plats.

Peder Johansson, Henrik Strympel, Johan Sakrisson och Roger Israelsson från Kalmar kommun hjälpte till att få granen på plats.
Peder Johansson, Henrik Strympel, Johan Sakrisson och Roger Israelsson från Kalmar kommun hjälpte till att få granen på plats.Foto: Hedda Ottestam
Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.