Annons

Sven Ingvars släpper jullåt i dag – då spelar de i Kalmar

Nu är det jul! I alla fall om man får tro Sven Ingvars. Det ständigt aktuella dansbandet ger sig ut på turné och dessutom släpper de under fredagen den 10 november sin nya jullåt - ”Herr Anderssons Jul”. Denna lär säkerligen spelas när bandet står på Kalmarsalens scen den 9 december.
Publicerad 10 november 2023
Sven Ingvars
Sven IngvarsFoto: Pressbild/Warner Music Sweden

– ”Herr Anderssons Jul” är egentligen en liten visa som vidrör människors olika förväntningar kring vad julen är. Det ges ett hjärta när det förväntas ett paket i materiell form och det blir en krock kring julens filosofi som ändå landar med båda fötterna på ett snöklätt underlag, säger sångaren Oscar Magnusson i ett pressmeddelande.

För knappt tre veckor sedan släpptes albumet ”Jag kan varken leva med dig eller utan dig” och förra veckan släpptes låten ”Du finns alltid kvar”. Det är en specialskriven låt för Mustaschkampen som pågår under november.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons