GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tandläkarklinik får nya ägare

Tandläkarkliniken Valtersson & Wickström har funnits i Nybro i 30 år. Nu får de nya ägare och två nya tandläkare som tar över verksamheten.
Publicerad 28 augusti 2021
Foto: Pressbild

Det är PTJ Dental som tar över ansvaret för mottagningen från och med den 1 september. I samma veva börjar två nya tandläkare, Marina Malmqvist och Jonna Valtersson, dotter till Tommy Valtersson, en av de tidigare ägarna.

Marina Malmqvist blir även ny verksamhetschef.

– Jag och Jonna ser väldigt mycket fram emot att ta över mottagningen och lära känna alla patienter och nya kollegor. Vi kommer fortsätta i samma anda som Tommy och Anders och erbjuda tandvård med fokus på kvalitet och trygghet, säger Marina Malmqvist, tandläkare och tillträdande verksamhetschef på PTJ Dental Nybro, i ett pressmeddelande.

Även om mottagningen går över i ny regi kommer både Tommy Valtersson och Anders Wickström att arbeta kvar inom verksamheten.

– När vi nu lämnar ifrån oss mottagningen gör vi det med största förtroende för både PTJ Dental och Marina och Jonna. Vi är övertygade om att det här är den bästa lösningen för tandvården i Nybro och alla patienter som vi lärt känna under våra 30 år, säger Anders Wickström.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.