Annons

Tommy Körberg flyttar fram show efter sjukdomen – då kommer han till Kalmar

Tommy Körberg har tvingats flytta fram sin turné ”Grand Finale!” till sommaren 2024 på grund av sjukdom. Nu meddelar arrangören att de shower som tidigare ställts in har fått nya datum säkrade.
Publicerad 4 augusti 2023
Tommy Körberg
Tommy KörbergFoto: Peter Knutson

Tommy Körberg hade just påbörjat sin efterlängtade Sverigeturné när han akut fick läggas in på sjukhus. Han skulle ha spelat på Skälby gård i Kalmar den 16 juli. Men nu meddelar arrangören All Things Live att turnén har fått nya datum nästa sommar istället. Till Kalmar kommer Tommy Körberg den 14 juli 2024 och köpta biljetter kommer att vara giltiga det nya datumet.

Att behöva ställa in turnén smärtade Tommy mycket och beslutet att i stället slutföra turnén nästa sommar var självklart, meddelar arrangören och skickar med en hälsning från Tommy.

Annons

”Och till Er, Kära publik, vill jag bara säga tack för Er förståelse. Det ska bli en fröjd att få möta Er sommaren 2024”, hälsar Tommy Körberg.

I Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler, uppbackad av virtuosa musiker.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons