Annons

Tommy Körberg kommer till Kalmar – om två dagar

Det har gått mer än 35 år har sedan de sist samarbetade och de senaste åren har pandemin har satt käppar i hjulet, men nu är det dags. Bohuslän Big Band och en av våra mest folkkära artister, Tommy Körberg, bjuder publiken på en ny produktion som de skapat tillsammans.
Publicerad 15 februari 2022
Tommy Körberg. Pressfoto

The American Songbook” har premiär 17 februari 2022 i Kalmar och följs av en turné. Storbandet och artisten kommer framföra den klassiska låtskatten, så som ”I got the world on a string” och moderna pop- och rockklassiker som Bruce Springsteens ”Dancing in the Dark”. I Kalmar uppträder de i Kalmarsalen klockan 19.30.

– Vi är glada att kunna samarbeta med Tommy Körberg igen. Tommy har omsorgsfullt handplockat repertoaren och valt klassiker med en modern touch. Föreställningen kommer att bli spännande för publiken och vi kan utlova ett gäng överraskningar. Det är sannolikt att många vill börja gunga i sin stol eller resa sig upp och dansa när det börja svänga från scenen, säger Eric Brandström Arellano, orkesterchef för Bohuslän Big Band i ett pressmeddelande.

Bohuslän Big Band. PressfotoFoto: Martin Frick
Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons