GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tonårskille hotad med vapen i Berga

En tonårskille under 18 år uppger att han blivit hotad med vapen under fredagskvällen. En för honom okänd gärningsman ska ha gått fram till killen och hotat denne med okänt vapen och hotade med våld om han skulle larma polisen.
Kalmar • Publicerad 24 oktober 2022 • Uppdaterad 25 oktober 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Tommy Alvén/Mostphotos

Enligt anmälan ska den okända gärningsmannen ha riktat vapnet mot killen på Rimsmedsvägen i Berga under fredagskvällen. Han blev även hotad med våld om han skulle larma till polisen.

– Personen verkar inte ha velat ha med sig några värdesaker, så det ska inte röra sig om ett rån, säger polisens presstalesperson Filip Annas.

Det finns ingen misstänkt i ärendet som rubriceras som grovt olaga hot, övergrepp i rättssak och grovt vapenbrott. Inga signalement på gärningsmannen är heller känt.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.