GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lastbilsolycka på E22

Det var vid 15.11 som ett larm om en trafikolycka på E22 inkom till SOS Alarm.
Publicerad 12 oktober 2021 • Uppdaterad 12 oktober 2021
Larm-Soderhamn/Mostphotos
Larm-Soderhamn/Mostphotos

Det var vid 15.11 som ett larm om en trafikolycka på E22 inkom till SOS Alarm. Det ska röra sig om en singelolycka med en lastbil. Olyckan ska ha inträffat i norrgående riktning vid trafikplats Kalmar Södra, nära Kalmar Dämme.

– Olyckan inträffade precis norr om Rinkabyholm. Det var tomt släp så det har inte blivit något läckage från bilen. En person var i bilen men var ute när räddningstjänsten kom till platsen, så det fanns inget ambulansbehov. Farten var ungefär 70-80 kilometer och det är oklart varför den hamnat i diket, säger Kicki Carlsson, larmoperatör på Trygghets- och larmcentralen i Kalmar.

Det blir nu ett polisärende. Vid 15.35 meddelar TLC att vägen har inte stängts av utan trafiken kan passera i sakta tempo. Inom kort ska lastbilen bärgas men trafiken ska kunna passera även då.

Här ska olyckan ha skett enligt larmet:

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.