GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tryckeri i Kalmar köps upp och får nya ägare

Publicerad 6 juli 2021
Genrebild
Genrebild
Foto: Mostphotos

Det är Lenanders Grafiska som förvärvas av Scandinavian Print Group som går in som nya ägare.

– Med SPG får vi en ägare som är stark internationellt och som har en komplett produktportfölj vilket gynnar alla våra befintliga kunder, säger Svante Oledal, vd för Lenanders Grafiska, i ett pressmeddelande.

Lenanders ser att SPG:s intåg ger goda förutsättningar att fortsätta till tillväxtresa och utvecklas. SPG ser köpet av Lenanders som ytterligare en pusselbit i sin långsiktiga satsning i Sverige.

Lenanders kommer att behålla nuvarande varumärken.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.