GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tumult och slagsmål vid camping efter spelning

En camping i Mönsterås hade i helgen underhållning i form av bandet Drängarna. Dock ska tumult och misshandel ha uppstått på platsen – vid två tillfällen.
Publicerad 29 augusti 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Agnes Aronsson

Vid klockan 00.25, natten mot söndagen, ska det ena bråket ha inträffat.

– Vi blir kallades till platsen. Det ska ha varit ett större bråk mellan flera personer. I samband med det anmäler tre personer att man fått mindre skrapsår och smärta i samband med bråket. De som anmäler detta är tre män i 20-25-årsåldern, de andra var inte kvar på platsen. Det finns ingen utpekad misstänkt, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Det andra storbråket skedde knappt ett timme senare.

– Det är två gäng som börjar slåss. Fyra killar i 18-20-årsåldern anmäler att de har blivit misshandlade. Vi har i samband med det kunnat identifiera en person som misstänks vara inblandad i detta.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.