GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tumult vid stöld i butik – misshandel och skadegörelse

Vid 17.50-tiden på måndagseftermiddagen larmas polis till en butik i centrala Nybro med anledning av ett bråk. Det visar sig senare vara en stöld som ligger bakom händelsen.
Publicerad 13 september 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Linus Gunnarsson

En kvinna i 40-årsåldern försöker stjäla kläder från en butik i centrala Nybro. Hon plockar på sig kläder, men blir påkommen. Då utbryter tumult.

– Kvinnan ska ha sparkat en målsägare på nederdelen av kroppen och utdelat knytnävsslag, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Kvinnan försvinner från butiken med ett par byxor. Polisen kan anträffa kvinnan och en man på cykel i närheten av butiken.

– De är välkända personer för oss. Hon är misstänkt för ringa stöld, misshandel och skadegörelse, eftersom hon tagit sönder kläder när hon tagit bort larm.

Även mannen på cykel, som även han är i 40-årsåldern, blir misstänkt för brott. Det visade sig att han hade en kniv på sig och cykeln han färdas på är misstänkt stulen. Han blir således misstänkt för brott mot knivlagen och häleri.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.