Annons

Turistbyråns glada besked – över 10 000 unika besökare i juli

Att turisterna har varit många på Öland i sommar kan de flesta vittna om. Nu meddelar Ölands Turismorganisation att de välkomnat över 10 000 besökare till turistbyrån i Färjestaden under juli månad. Det är första gången sedan 2019 som man har så många besökare.
Publicerad 18 augusti 2023
Emilia Tengel & Madelene Hallström utanför turistbyrån i Färjestaden.
Emilia Tengel & Madelene Hallström utanför turistbyrån i Färjestaden.Foto: Marcus Carlsson

– Att nå över 10 000 unika besökare igen visar att vår investering i att erbjuda service i många olika former, digitalt som analogt, ger ett mervärde till våra besökare. Vi är fast beslutna att fortsätta utveckla vår service och ge våra besökare de bästa förutsättningarna för att uppleva vår fantastiska destination säger Madelene Hallström, ansvarig för turistbyråerna på Ölands Turismorganisation, i ett pressmeddelande.

Tillförordnade turistchefen Marcus Carlsson ser även han vikten av att både ha en digital och fysisk service samt information.

– Jag vill bara rikta ett stort tack till våra fantastiska turistinformatörer som arbetat hårt i sommar med att hjälpa vår besökare på bästa sätt att utforska Öland. En betygsättning på 4.3 av 5 stjärnor på Google visar också att det fortsatt finns ett behov av en hybridprodukt där det finns både digital som fysisk service och information. Vi tror på det personliga värdskapet och kommer att fortsatt slipa på detta arbete framåt säger Marcus Carlsson, tf. turistchef på Ölands Turistorganisation.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons