Annons

Två anhållna efter narkotikafynd – misstänks ha sålt narkotika

En man och en kvinna i 25-årsåldern anhölls under torsdagseftermiddagen misstänkta för narkotikabrott. Detta efter narkotikafynd vid en husrannsakan.
Kalmar • Publicerad 24 februari 2023
Genrebild.Foto: Lennart Angermund/Mostphotos

Det var vid 17-tiden på torsdagseftermiddagen som polis stannade en bil i en mindre ort utanför Kalmar. I bilen påträffades en kvinna i 25-årsåldern som polisen uppfattade som drogpåverkad och en man i 25-årsåldern satt med som passagerare.

Då kvinnan visade tecken på drogpåverkan beslöt polis om en husrannsakan i en bostad tillhörande mannen och kvinnan. Där anträffades misstänkt narkotika och utrustning som misstänks vara till för narkotikaförsäljning.

Annons

– Mängden narkotika som anträffades var av normalgraden, alltså ingen mindre mängd eller större, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Efter fynden kunde mannen och kvinnan anhållas. Kvinnan misstänks nu för drograttfylla och ringa narkotikabrott eget bruk. Både mannen och kvinnan misstänks för narkotikabrott överlåtelse och innehav. De misstänks även för brott mot dopinglagen då en mindre mängd dopingpreparat anträffades.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons